I've never forgotten about you even for a single day
♥ ALHAMDULILLAH YA RABB . May ALLAH send me to Uthmaniah earth safely.♥

My ideal type :)

Hi , pasti ramai diantara korang sudah mempunyai teman lelaki dan ada juga yang belum. adakah mereka itu tergolong dlm ciri2 lelaki idaman anda ? Mari lihat bagaimanakah ciri-ciri lelaki idaman saya :)

1 - Mempunyai rupa/ wajah yang handsome.
2- Lebih tinggi daripada saya .
3- Lebih pandai daripada saya.
4- Seorang yang kuat iman.
5- Seorang yang bertanggungjawab.
6- Seorang yang jujur.
7- Seorang yang baik.
8- Seorang yang sudi memberi tunjuk ajar dan nasihat.
9- Seorang yang penyabar dengan saya
10- Namanya dimulai dengan huruf "A"Dan , untuk pengetahuan kalian semua , saya sudah menjumpai SEORANG LELAKI yang telah memenuhi CIRI-CIRI LELAKI IDAMAN saya :D Cume saya tidak tahu bagaimana hendak meluahkan rasa hati ini padanya . Any idea ?
Memang kadang kala aku rasa, tak patut aku mencari lelaki bagaikan perigi cari timba . Tapi nak buat macam mana , dah orang tu memang betul2 lelaki idaman aku yang selama ni aku cari. HOHO.
Memang susah nak jumpa lelaki macam dia ni. Syukur la pada ALLAH sebab menemukan aku dengan dia . Walaupun dihati aku menganggap bahwa dia sudah ada pilihan lain, aku akan tetap menunggunya ! Dia lah SI DIA yang selama ini aku ceritakan pada kalian semua.
Cuma namanya saja diSECRET kan . Kalau aku ksi tahu nama dia . Malu la aku. macam mana la nak berdepan dengan dia kalau dia tahu yang aku ni suka kat dia. Hiya..
Walaubagaimanapun , aku tetap cari jalan bagaimana cara untuk memberi tahu dia bahwa aku suka kat dia !
Seperti yang aku pernah cakap , aku tak mengharap pun agar COUPLE dengan dia , kerana aku tahu COUPLE itu HARAM di sisi AGAMA ISLAM ! aku cuma nak melegakan hati aku yang lara ini . LOL ! Memang susah aku nak melupakan dia kerana DIA LAH LELAKI IDAMAN AKU!
INSYAALLAH , kalau memang dia JODOH aku .. dia pasti akan jadi milik aku pada suatu hari nanti ! Ameen....


Thats all about my ideal type :-
thank you (^_^)

Thankyou for reading :) Give me some advice .

0 give some word:

Post a Comment

comment a good thing ok.