I've never forgotten about you even for a single day
♥ ALHAMDULILLAH YA RABB . May ALLAH send me to Uthmaniah earth safely.♥

Header ?

Assalamualaikum..

Ni sekarang saya nak cakap pasal header .
Header tu apa sebenarnya ? Sorry to say la kan, i'm seorang yang cetek pengetahuan mengenai benda2 macam gini . So, header tu yang gambar bear yang dekat belog saya ni eh ? Ouh begitu.
So, macam mana nak lawa kan header eh ? Nak jugak ada header macam mereka mereka nie :-





Dan belog belog yang lain . Bagi yang tahu gimana, hope kasi tahu kat saya ok ?
terima kasih :)


Thankyou for reading :) Give me some advice .

4 comments:

  1. ehee . boleh edit dekat photoshop ! install dulu . tgk tutorial Lyssa.

    ReplyDelete
  2. syeira ,mehh scha tolong buat en . na ?

    ReplyDelete
  3. lyssa : syahirah tak pandai sgt nk guna tuto ni. hee

    ReplyDelete

comment a good thing ok.